Kurser & uddannelse

Et velfungerende alarmsystem kræver, at personalet får en god oplæring i systemet. Det sikrer, at medarbejderne kender de vigtige funktioner og at investeringen giver det fulde udbytte.

TeleVagt Superbruger – 2 dage

Dette kursus uddanner deltagerne til superbrugere i TeleVagt systemet. Kurset giver de rette kompetencer til at oprette og udskifte udstyr, udkaldsplaner, vagtplaner,  osv.

TeleVagt Superbruger, opfølgningskursus – 1 dag

Kurset henvender sig til superbrugere, som er uddannet for nogle år siden og ønsker en genopfriskning, samt tilegne sig viden om nye funktioner. Kurset er også en mulighed for personale, som er ”sidemandsoplært” – og derfor ønsker større kendskab til TeleVagt.

Brugerkursus – 1½ time

Dette kursus er for personale, som fx anvender DECT-telefoner til modtagelse af alarmer. Kurset kommer omkring alle funktioner, som personalet har brug for i dagligdagen.

TeleVagt Supervisor – 1 dag

Dette er vores nyeste kursus, som henvender sig til uddannede superbrugere. Det er et teknisk kursus, der fungerer som en overbygning på det almindelige superbrugerkursus. Kurset giver mulighed for, at fungere som supervisor for flere centre og andre superbrugere. Kurset gennemføres typisk en gang årligt, hvor der også gives information om nye funktioner og produkter, som kan benyttes på TeleVagt systemet.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om vores kurser ved at kontakte kursusafdelingen på: dk.kursus@tunstallnordic.com