Tryghedsløsning til private

Til private

En tryghedsløsning består af følgende:

  • En tryghedsalarm (Careline IP/GSM)
  • En lille alarmsender
  • Forbindelse til en 24-timers bemandet Tryghedscentral

Dermed kræver det blot et enkelt tryk, at få forbindelse med andre, hvis der skulle ske noget uventet.

Tryghedsalarmen – Careline IP/GSM

Careline IP/GSM er designet til at kunne passe ind i alle slags hjemmemiljøer. Den indbyggede højtaler har god volumen og en meget fin lydkvalitet, som giver klar og tydelig to-vejs kommunikation.

Den er enkel at installere og kan placeres på et bord, en hylde eller reol, men kan også monteres på væggen for ikke at optage unødig plads. Den tilsluttes strømforsyningen med en stikkontakt og der isættes mobil simkort.

Den lille alarmsender

Med den bærbare alarmsender er det nemt at aktivere tryghedsalarmen, som automatisk ringer op til Tryghedscentralen.

Alarmsenderen og tryghedsalarmen kommunikerer på en unik radiofrekvens, som er sikker, fri for forstyrrelser og udelukkende reserveret til tryghedsalarmer. Rækkevidden er uden forhindringer op til mindst 25 meter. Alarmsenderen er vandtæt og behøver ikke tages af ved brusebad.

Alarmsenderen kan benyttes i en urrem eller en halssnor (begge dele medfølger). 

24-timers bemandet Tryghedscentral

Dine kald går direkte til Tryghedscentralen, som derefter kontakter en af de tre kontaktpersoner, som du har udvalgt. Hvis ingen af disse besvarer dit kald, vil Tryghedscentralen tage over. Det kan være tilkald af vagtlæge, ambulance eller sende Sikringsvagten ud og hjælpe.

Efter udførelse af opgaven afrapporteres der til Tryghedscentralen. Udrykningsrapporten indeholder bl.a. tidspunkt for modtagelse, ankomst- og afgangstidspunkt, samt oplysninger om, hvad der er foretaget på adressen.

Tryghedscentralens hjemmeside

Mere om pris og bestilling af tryghedsløsning til private finder du på:

www.tryghedscentralen.dk