Tunstall Nordic køber EWII Telecare

Pressemeddelelse

5. september 2018

Opkøbet af EWII Telecare styrker Tunstalls tilstedeværelse i Danmark og selskabets produktudbud i det nordiske sundhedssegment. EWII supplerer Tunstalls nuværende sortiment, der fokuserer på et assisteret og uafhængigt liv med produkter og serviceydelser, der har til formål at forbedre livskvaliteten for kronisk syge patienter gennem digital behandling i eget hjem.

”Tunstalls mission er at give mennesker med behov for omsorg og pleje, øget livskvalitet ved hjælp af intelligent teknologi. Dette giver større frihed, uafhængighed og sikkerhed for den enkelte, men kan også skabe effektivitet og besparelser for samfundet. Med EWII Telecare styrker vi vores tilbud til sundhedsområdet,” siger Kristoffer Axelsson, CEO for Tunstall Nordic.

EWII Telecare A/S udvikler brugervenlige sundhedsprodukter og telemedicinske løsninger til forskellige patientkategorier med det formål at gøre det let at ”være indlagt i eget hjem”. Virksomheden har mere end 10 års erfaring med at hjælpe B2G (hospitaler og kommuner) med at levere virtuel sundhedspleje og rehabilitering via telemedicin.

Tunstall har i mere end 60 år været blandt pionererne inden for teknologier, der har skabt mulighed for et assisteret og uafhængigt liv, som vi kender det i dag. Tunstall Danmark har en førende markedsposition blandt danske kommuner og regioner, og med opkøbet af EWII Telecare styrker selskabet sin position på det digitale sundhedsmarked. EWII Telecare blev i februar prækvalificeret til både borgerdelen og medarbejderdelen i det første nationale fællesudbud på telemedicin i Danmark. 

Mads Wojtynka, der er international salgsdirektør i EWII Telecare, bliver direktør for Tunstall Healths produkter i Norden – med et team på 12 medarbejdere.

”Tunstall har stor erfaring med løsninger til sundheds- og sygepleje og har planer om at investere og vokse i både Danmark og på et nordisk og globalt plan, i særdeleshed inden for løsninger til et uafhængigt liv, som er EWII Telecares kerneaktivitet. Så der er ingen tvivl om, at det er et rigtigt godt match. Der er et stort potentiale i denne sektor,” siger Mads Wojtynka.

EWII Telecare A/S har 12 medarbejdere og var før overtagelsen et datterselskab i energikoncernen EWII. EWII Telecare og alle medarbejdere er blevet en del af Tunstall Nordic AB pr. 1. september 2018.

For yderligere information:
Kristoffer Axelsson, CEO, Tunstall Nordic
E-mail: kristoffer.axelsson@tunstallnordic.com, mobil: +46 76 767 84 91
 
Mads Wojtynka, direktør for Tunstalls sundhedsprodukter i Norden
E-mail: mads.wojtynka@tunstallnordic.com, mobil: +45 25 40 66 37

Om Tunstall Nordic
Tunstall Nordic er en del af Tunstall Healthcare Group. Det nordiske hovedkontor ligger i Malmö. Tunstall Nordic har afdelinger i Sverige, Danmark og Finland samt partnere i Norge og Island. Tunstall Healthcare Group er en verdensomspændende britisk virksomhed, der er ledende indenfor velfærdsteknologi og systemløsninger, der hjælper og forbedrer pleje og omsorg for ældre, handicappede samt kronisk syge. Tunstall blev grundlagt i Storbritannien 1957 og er med over 1800 ansatte en global virksomhed, som udvikler, producerer og leverer tryghedssystemer i mere end 30 lande verden over. 3 millioner brugere benytter dagligt Tunstalls produkter og tjenester.
 
Tilbage