NYHED: Hurtigere adgang til ældre borgeres bolig kan redde liv

Vi hjælper med at spare kostbar tid

Borgere med nødkald/tryghedsalarmer har et særligt behov for, at hjemmepleje og ambulancereddere kan låse sig ind i boligen, hvis der opstår en nødsituation. Men der går ofte kostbar tid med at skaffe sig adgang til borgerens bolig. Denne problematik har vi nu fundet en løsning på.

Døgnbemandet vagtcentral kan låse døren op via fjernopkobling

Hos Tunstall har vi udviklet en løsning med et nødkald i borgerens bolig og en elektronisk lås på yderdøren. Via en fjernopkobling kan vores egen døgnbemandede vagtcentral, Tryghedscentralen, låse døren op. Det sparer kostbar tid til afhentning af nøgler, eller at ambulancereddere skal rekvirere en af hjemmeplejens medarbejdere, som har adgang til boligen.

Akutte alarmkald

For at få adgang til løsningen, skal der være aftalt en ”Kørsel A” tjeneste med borgerens region. ”Kørsel A” er en service til borgere, der på grund af særlige omstændigheder ikke kan ringe 112 ved akut opstået livstruende sygdom.

Når ambulanceredderne kommer frem til boligen, kan de ringe til Tryghedscentralen, som vil låse døren op. Tryghedscentralen kan også lytte med på nødkaldet/tryghedsalarmen, og låse døren op, når hjælpen når frem.

Analog og GSM

Løsningen er baseret på en analog tilslutning. Hvis dette ikke forefindes i boligen, skal der tilkobles en GSM Gateway.

Tryghedscentralen sidder klar 24 timer i døgnet

Løsningen oprettes som en abonnementsordning (Tunstall Freedom), der inkluderer Tryghedscentralen. På Tryghedscentralen har vi et team af dygtige medarbejdere, der sidder klar til at modtage alarmopkald fra hele landet – på alle tidspunkter af døgnet. Medarbejderne er godt uddannede og besidder en stor specialkompetence. Når de modtager alarmopkaldet, vil de viderestille til det personale, der skal håndtere alarmen. Hvis det er et nødstilfælde, kan der ringes efter en ambulance.

Læs produktblad for løsningen HER >

Vil du vide mere?

Kontakt vores salgsteam på tlf. 87 93 50 00 eller dk.order@tunstallnordic.com

 

Tilbage